Semnul zodiacal care se va îndrăgosti cel mai tare de tine și te va iubi

Friday, 10 January 2020, 09:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Berbec

Semnul care îți va dărui toată dragostea sa este cel al Leului. Vă potriviți perfect: amândoi sunteți zodii de foc, pasionale și autentice în sentimente, gata să meragă până în pânzele albe pentru dragostea lor. Dacă un bărbat Leu se va îndrăgosti de tine, poți fi sigură că n-o să te părăsească niciodată. Mai mult decât atât, va fi gata să sacrifice orice pentru tine, chiar și ambițiile lui, dacă îi ceri asta. 

Taur

Poate nu te aștepți, dar bărbatul care se va îndrăgosti de tine pe viață este un Scorpion. Sunteți semne foarte diferite: tu ești un semn de pământ, care iubești confortul și luxul; el este un semn de apă, ascuns și dornic de putere. Dar amândoi împărtășiți o senzualitate ieșită din comun și sunteți dedicați total iubirii voastre atunci când vă îndrăgostiți. Dacă vei cuceri inima unui bărbat Scorpion, poți fi sigură că nu-ți va mai da niciodată drumul. 

Gemeni

Un bărbat Balanță va fi cel pe care îl vei cuceri în totalitate, pentru că va fi sedus iremediabil de spiritul tău independent și de mintea ta sclipitoare. Balanța se află mereu în căutarea unor experiențe mai puțin obișnuite, iar tu îi poți oferi din plin ceea ce își dorește. Împreună, puteți face un cuplu original, iar chimia dintre voi va fi atât de puternică, încât toți prietenii vor dori să fie asemenea vouă. 

Rac

Vei fi iubită mai mult decât de oricine altcineva de un bărbat din zodia Capricornului. Deși sunteți diferiți ca de la cer la pământ, dragostea sa pentru tine este nemărginită. Sensibilitatea și delicatețea Racului îl atrag foarte tare pe Capricorn, care are nevoie de latura ta grijulie și maternă. Dacă ai norocul să găsești un partener Capricorn, va rămâne lângă tine pe viață. 

Leu

Leul iubește Berbecul, iar, la rândul său, femeia Leu este adorată de bărbații din zodia Berbecului. Pentru că sunt caractere pasionale și pline de viață, Berbecii iubesc din tot sufletul, iar femeia Leu îi cucerește cu strălucirea și expresivitatea sa. Dacă vei avea ocazia să întâlnești un bărbat Berbec, dă-i atenția cuvenită, pentru că s-ar putea să fie cel care îți este menit pentru întreaga viață. 

Fecioară

Un bărbat Taur este cel care te va iubi din toate puterile și va vrea să-ți aducă lumea la picioare. Bărbații Taur sunt foarte statornici și fideli, iar tu le oferi acea stabilitate de care au nevoie. Amândoi sunteți semne de pământ, puternice și raționale, așa că legătura voastră se va baza deopotrivă pe iubire, cât și pe respect și sprijin reciproc. 

Mai multe pe divahair.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri