Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Semne că îi este dor de tine, în funcție de zodie

Thursday, 02 April 2020, 08:38 Sursă: Realitatea.net

Deși nu vrea sau nu știe cum s-o spună, îți poți da seama că i-ai lipsit iubitului tău, după anumite semnale, specifice fiecărei zodii în parte. Privește-i acțiunile, citește-i limbajul corporal, urmărește-i expresiile feței și vei ști, cu siguranță, dacă i-a fost dor de tine. 

Berbec 

Berbecul este foarte competitiv, iar atunci când își simte amenințată cucerirea, începe să devină nesigur și agitat. Îți poate arăta că i-ai lipsit într-un mod nu tocmai plăcut, prin crize de gelozie sau agățându-se tot timpul de tine. Berbecul te vrea numai pentru el, așa că se va arăta foarte posesiv, chiar dacă este prea mândru să-ți spună direct că i-a fost dor de tine.  

Taur

Deși este foarte devotat relației, Taurul este excesiv de încăpățânat și nu-și mărturisește sentimentele. Urăște nesiguranța, de aceea se arată foarte stăpân pe sine și nu se lasă ușor citit. Dar vei simți că i-a fost dor de tine din felul în care te privește, gesturile de afecțiune pe care nu le poate controla și micile atenții cu care te copleșește. Citește continuarea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE