Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Perla zodiacului: cea mai valoroasă femeie din horoscop. Are lumea la picioare

Friday, 13 March 2020, 11:58 Sursă: Realitatea.net

La fel stau lucrurile și în cazul oamenilor. Există o nativă în zodiac, doar una singură, care poate fi considerată astfel. Ea este perla zodiacului!

Întocmai ca o perlă, această femeie trebuie căutată dincolo de cochilia sub care se ascunde. Ea este sensibilă, delicată și modestă, adică un suflet nobil și rar. Din păcate, în această lume, astfel de trăsături sunt considerate slabe, pentru că indică vulnerabilitate. Tocmai de aceea, această zodie a decis că are nevoie de un scut pentru a face față tuturor provocărilor vieții. Doar cei care reușesc să pătrundă în sufletul ei știu cât de mult valorează ea. Doar lor vrea să le arate cum este, de fapt, în adâncul ei.

Deschidem cochilia misterioasă și descoperim în ea perla horoscopului. Ea este nimeni alta decât nativa zodiei Pești, unul dintre semnele de Apă. Această femeie se deschide greu în fața unei persoane, numai după ce este sigură că poate să aibă încredere în ea 100%. Sătulă de oamenii care au profitat de ea și care au rănit-o profund, reprezentanta acestui simbol astrologic își ascunde mereu punctele sensibile, temerile și visurile. Dacă o persoană nepotrivită pătrunde în lumea ei pură, se simte de parcă i-ar fi fost murdărit sufletul. Dar nu îi atacă niciodată pe cei care îi vor răul, ci îi tratează cu tandrețe, oferindu-le adevărate lecții de viață. Citește continuarea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE