Nodul Binelui se află în Rac: zodiile resimt efectele benefice ale Lunii

Wednesday, 11 December 2019, 16:31 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Mișcarea aparentă a Soarelui prin constelațiile zodiacale poartă numele de ecliptică, iar punctele în care Luna intersectează ecliptica sunt așa-numitele Noduri Lunare. Influența lor asupra semnelor zodiacale este cunoscută din vechime, așa cum se știe că există două noduri: Nodul Nord, numit și Adevăratul Nod sau Nodul Binelui, și Nodul Sud. 

În trecut, erau considerate, în mod simbolic, drept capul și coada unui dragon celest, iar efectele lor în cadrul astrogramei sunt foarte importante. 

Nodul Binelui este, de fapt, Nodul Nord lunar, care se va afla în constelația Racului pe parcursul întregii luni decembrie. Nodul Nord este legat de potențialitățile noastre, de tot ceea ce trebuie să scoatem la suprafață pentru a ne atinge starea de împlinire. Atunci când Nodul Binelui se află în constelația Racului, care are ca astru guvernator chiar Luna, șansele noastre de a ne folosi resursele profunde cresc, iar talentele și înzestrările noastre ies la suprafață.

Efecte benefice ale Lunii asupra zodiilor:

Berbec

Talentul tău oratoric este pus în valoare în cadrul unor conferințe, discursuri sau când vrei să convingi anumite persoane că ai toate atuurile pentru a ocupa o anumită poziție. Pui pasiune în tot ceea ce faci și este imposibil să treci nebăgată în seamă. Vei obține beneficii pe multiple planuri, atât în carieră, cât și în dragoste, dacă vei folosi mai des darul vorbirii cu care ești înzestrată.

Citește continuarea aici


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri