Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"No Pants Subway Ride": Bucureştenii, invitaţi să circule cu metroul fără să poarte pantaloni

Wednesday, 06 January 2016, 18:42 Sursă: REALITATEA.NET

"Evenimentul 'No Pants Subway Ride' ('Fără pantaloni la metrou'), care are loc la nivel mondial începând din 2002, se va desfășura pentru a doua oară consecutiv în București, duminică, de la ora 15,00, iar întâlnirea se va face la gura de metrou de lângă Starbucks (de la Piața Unirii), unde locuitorii orașului sunt invitați să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni, cu mențiunea importantă de a veni în boxeri sau pantaloni scurți, nu în chiloți tanga sau tetra", anunță organizatorii pe Facebook.

Ei fac un apel către cei interesați de acest eveniment să aducă haine pe care să le doneze.

"Oricine are haine prin casă de care nu mai are nevoie sau care au rămas mici, le pot aduce într-o pungă separată și ni le pot oferi pentru a le da mai departe spre donație către un cămin care se ocupă de persoane nevoiașe. Doar pentru că facem evenimente pentru distracție, nu înseamnă că nu ne preocupăm și de partea socială", se mai arată în mesajul publicat online.

Participanții trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoșă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea și "mult entuziasm". De asemenea, aceștia trebuie să poarte haine obișnuite de iarnă (pălărie, căciulă, mănuși etc.).

Participanții la manifestare își vor scoate pantalonii în interiorul stației de metrou, înainte de a intra în vagoane.

Ei trebuie să se poarte cât mai normal posibil și să nu interacționeze cu alți participanți la eveniment pe care nu îi cunosc. "În cazul în care sunt întrebați de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că 'au uitat pantalonii acasă' și, da, le este 'un pic rece'. De asemenea, trebuie să insiste că este o coincidență faptul că și alte persoane și-au uitat în aceeași zi pantalonii acasă", adaugă organizatorii.

De asemenea, participanții trebuie să stea în vagon ca de obicei. Pot citi o revistă sau o carte sau să aibă activitățile pe care le au de fiecare dată când circulă cu metroul.

Evenimentul "No Pants Subway Ride" urmează să se desfășoare și la New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver și Washington DC.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE