Mercur iese din retrograd. Viața zodiilor este dată peste cap. Horoscopul norocoșilor

Tuesday, 19 November 2019, 10:30 Sursă: Realitatea.NET

Săptămâna aceasta vine cu vești bune pentru zodii: Marte intră în Scorpion începând de pe 18 noiembrie, ceea ce marchează o perioadă de exprimare a emoțiilor, de iubiri năvalnice și de pasiune în tot ceea ce facem.

Adaugă părerea ta

Pe 20 noiembrie, Mercur părăsește în sfârșit poziția retrogradă și va intra pe traiectoria sa normală. Acest eveniment astral înseamnă comunicare sporită, legătură între suflete și relații armonioase.

Iată cum va trăi fiecare zodie această perioadă benefică.

Berbecul face pace cu persoana iubită

Pentru Berbec, a existat o perioadă de tensiune, în care s-a simțit în pericol să piardă legătura cu cel pe care îl iubește. Intrarea lui Marte în Scorpion activează emoțiile Berbecului, zodia sa favorită, acesta dăruind mai multă căldură și iubire decât de obicei. Comunicarea se îmbunătățește, mai ales că Mercur iese din retrograd, așa că pentru cea mai pasională zodie urmează o perioadă de dragoste fierbinte și angajamente reînnoite.

Taurul se înțelege bine cu toată lumea

Este neobișnuit pentru o zodie dominantă ca Taurul să se înțeleagă perfect cu toți, dar acesta este efectul conjugat al lui Marte în Scorpion cu Mercur pe traiectorie directă. Marte scoate la suprafață emoții de duioșie față de cei din jur, de considerație și apreciere și îl face pe Taur să-și dorească buna înțelegere. Mercur îi sporește elocvența și îi dă un farmec special, care îi cucerește chiar și pe cei mai puțin prietenoși. De aceea, perioada care urmează este ideală pentru Taur ca să încheie noi parteneriate, dar și prietenii de durată.

Citește continuarea aici.