Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Menajera Casei Regale Britanice a demisionat! Femeia era nemulţumită de cerinţele lui Kate

Monday, 29 May 2017, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru un salariu anual de 35.000 de lire sterline, Sadie trebuia să gătească, să meargă la cumpărături și să se ocupe de curățenia din reședința lui Kate și William.

După doi ani în slujba ducilor, femeia de 35 de ani a considerat că nu este corect să petreacă mai mult timp în Londra, la Palatul Kensington, unde prințul și consoarta sa locuiesc mare parte a timpului, după ce l-au înscris pe fiul lor, George, la o școală privată din sudul Londrei.

"Sadie este o persoană care muncește din greu, dar jobul este prea mult chiar și pentru ea. Ei voiau să stea mai mult la Palatul Kensington, iar numărul lucrurilor pe care trebuia să le facă era în continuă creștere. Nu mai avea viață în afară de job. Sadie nu are de gând să se răzgândească. Este pierderea lor", au declarat apropiaţii menajerei, potrivit Dailymail.

Sadie Rice lucrase anterior pentru Prințul Norvegiei, iar vestea nu a picat tocmai bine pentru William și Kate, întrucât aceștia caută de ceva vreme să-și mărească staff-ul.Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE