Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jupiter deschide calea norocului pentru aceste ZODII

Thursday, 28 November 2019, 10:36 Sursă: Realitatea.net

Jupiter va intra în zodia Capricornului pe 3 decembrie 2019 și va staționa  acolo timp de  doi ani. În Capricorn, influențele pozitive ale lui Jupiter se asociază cu seriozitate și planuri bine gândite, mai degrabă decât cu  impulsuri spontane.

De aceea, semnele norocoase nu vor primi nimic de-a gata, vor trebui să lucreze pentru a avea parte de favorurile sorții. Toate zodiile vor primi influențe benefice de la Jupiter, dar Taurul, Fecioara și Capricornul vor fi, cu adevărat, cele mai norocoase semne, conform DivaHair.ro.

Berbecul își domolește impulsurile

Pentru ca norocul să-i iasă în cale, Berbecul va trebui să spună stop hotărârilor pripite și impulsurilor nestăvilite, Orice investiție trebuie gândită cu atenție și orice decizie în iubire trebuie cântărită de 10 ori. Altfel, Berbecul s-ar putea să aibă unele ghinioane bănești și amoroase la sfârșit de an.

Taurul are noroc în dragoste

Principala arie în care Taurul va primi influențele pozitive ale lui Jupiter, corelate și cu cele ale lui Saturn, este iubirea. Dacă au avut experiențe nefericite în acest an, nativii Taur s-au eliberat de ghinion. De acum li se va deschide în față un drum mult mai luminos, alături de o persoană iubită. În cazul în care este singur, Taurul are toate șansele să-și găsească sufletul pereche în luna noiembrie, mai ales pe data de 24 noiembrie, când Jupiter, planeta norocului este în conjuncție cu Venus, planeta dragostei, care guvernează zodia Taurului.

Gemenii urcă pe scara ierarhică

Gemenii vor avea noroc mai ales în aria profesională, sub influența autoritară a lui Jupiter. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE