Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop martie 2020. Zodia care stă pe un munte de bani. În sfârșit, norocul îi surâde. O lună plină de reușite

Sunday, 01 March 2020, 13:52 Sursă: Realitatea.net

Horoscop martie Berbec

Știi foarte bine cum stau lucrurile în viața ta amoroasă, așa că nu îți faci speranțe deșarte și ești cât se poate de realistă. Cu toate acestea, pe tot parcursul lunii martie, vei simți nevoia de mai multă afecțiune și iubire din partea sexului opus. Te așteaptă momente de tristețe și dezamăgire, tocmai din cauza faptului că realizezi foarte bine care îți sunt lipsurile. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, această perioadă este numai bună pentru a cântări avantajele și dezavantajele acesteia.

Luna martie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește cariera și banii. Ți se deschid uși nesperate și oportunități profesionale pe care nu le poți refuza. 

Horoscop martie Taur

Luna martie vine cu nesiguranță și temeri în ceea ce privește viața ta sentimentală. Se poate să nu ai curaj să acționezi așa cum simți, lucru care îți poate aduce pe de o parte frustrări și, pe de altă parte, pierderea încrederii și nefericire. Nu sunt excluse nici despărțirile și nici împăcările sau implicarea într-o relație cu totul nouă, însă nimic nu va fi din propria ta inițiativă.

Începi săptămâna în forță, iar veștile bune nu vor întârzia să apară, cel puțin pe plan profesional. Știi că poți și meriți mai mult, așadar nimic nu te poate împiedica să avansezi. Cu banii nu întâmpini nici acum probleme, însă ambiția nu te lasă să rămâi la același nivel o perioadă prea mare de timp. 

Horoscop martie Gemeni

Luna martie vine cu relații noi, pasiuni mai vechi reînviate sau chiar triunghiuri amoroase. Pentru că situația nu este atât de relaxantă pe cât ți-ai dori, ai tendința de a-ți ține detaliile despre viața privată cât mai ascunse posibil, chiar și față de persoanele apropiate. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, se pune problema fidelității în cuplu atât în ceea ce te privește, cât și în ceea ce îl privește pe cel de lângă tine.

Ești destul de nehotărâtă cu privire la ceea ce vrei să faci din punct de vedere profesional. În acest moment simți că niciun loc nu este potrivit pentru tine. Dacă situația financiară îți permite, oferă-ți răgaz pentru a te decide încotro să o iei. Citește continuarea


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE