Horoscop 5 februarie 2020. Previziuni pentru toate zodiile

Tuesday, 04 February 2020, 23:48 Sursă: Realitatea.NET

BERBEC: La locul de muncă și în afaceri este posibil să fiți nevoit să vă schimbați programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe.

 

TAUR

Aveți o zi agitată, cu multe probleme de rezolvat, atât acasă, cât și în plan profesional. Stăpâniți-vă tendința de a deveni irascibil, pentru că riscați să provocați certuri cu cei din jur. În relațiile partenerul de viață, ar fi bine să fiți cât mai diplomat.

 

GEMENI

La locul de muncă sunteți plin de energie și aveți posibilitatea să duceți la bun sfârșit o lucrare începută mai demult. Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare! Ar fi bine săa vă consultați cu o persoană cu experiență.
 

RAC

În plan profesional s-ar putea să fiți nevoit să faceți eforturi pentru a recupera întârzierea unei lucrări importante, dar puteți conta pe sprijinul colegilor. În relațiile cu cei dragi ar fi bine să nu vă manifestați starea de iritare cauzată de dificultățile profesionale.

 

LEU

Aveți tendința să fiți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscați să deveniți impulsiv. Primiți o sumă de bani de la o persoană apropiată. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți.

 

FECIOARA

Un eveniment neprevăzut v-ar putea împiedica să finalizați la timp o lucrare. Puteți să apelați la ajutorul colegilor de serviciu. Acordați mai multă atenție persoanei iubite și arătați mai multă tandrețe.

 

BALANTA

Sunteți în formă excelentă și aveți posibilitatea să rezolvați chestiuni importante, care nu suportă amânare. Dorința dvs. de libertate riscă să fie înțeleasă greșit de persoana iubită și să ducă la o deteriorare a relațiilor.
 

SCORPION

În viața sentimentală ar putea surveni o schimbare neașteptată și interesantă. Faceți cunoștință cu o persoană care vă captează atenția din prima clipă. Abțineți-vă de la decizii sau inițiative îndrăznețe. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unui prieten.

 

Mai multe aici.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE