De ce NU te mai iubește, în funcție de zodie. Horoscopul decepțiilor în dragoste

Wednesday, 04 December 2019, 14:13 Sursă: Realitatea.NET

Citești horoscopul pentru a afla când îți vei întâlni sufletul pereche și ce aventuri romantice te așteaptă? Uneori, semnul tău zodiacal îți poate spune și care este motivul pentru care persoana de lângă tine nu te mai iubește. Probabil că, de cele mai multe ori, au existat nepotriviri încă de la începutul relației.

Adaugă părerea ta

Pe de altă parte, oricât ai vrea să fim absolvite de orice vină, câteodată avem și noi un rol în stingerea pasiunii. Alteori, suntem pur și simplu victime ale destinului și ne îndrăgostim de persoane pe care nu ar fi trebuit să le iubim.

Iată care sunt principalele motive pentru care un bărbat nu te mai iubește, în funcție de zodie!

Berbecul are așteptări nerealiste

Pentru Berbec, orice persoană cu care începe o relație romantică este sufletul său pereche și se așteaptă mereu să trăiască o poveste precum Romeo și Julieta. Iată de ce are un adevărat șoc atunci când constată că nu mai este iubit. De fapt, relația sa nu a fost niciodată așa cum și-a imaginat-o, ci a trăit multă vreme pe tărâmul iluziilor. Existau multe semne că iubirea s-a sfârșit, dar Berbecul nu le-a luat în seamă, așa că s-a trezit, pur și simplu, abandonat. Nepotrivirea de caracter și de așteptări este principalul motiv pentru care Berbecul își va pierde partenerul, dacă nu este mai atent la alegerile sale.

Citește continuarea aici

Alte articole din: Ultimele Stiri