Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cât de des ar trebui să faci sex?

Tuesday, 20 December 2016, 23:33 Sursă: REALITATEA.NET

De ce sexul este bun?
În primul rând, s-a descoperit că persoanele care au 100 orgasme pe an își măresc speranța de viață cu 3 până la 8 ani, cel puțin.

În al doilea rând, un studiu realizat în Belgia a scos la iveală faptul că femeile care fac sex frecvent par mult mai tinere. Cele care aveau orgasme vaginale dese se simțeau mult mai energice și aveau un mers senzual.

Ce obții în funcție de frecvență cu care faci dragoste

Dacă faci sex zilnic... rămâi însărcinată mai ușor. Un studiu a arătat că bărbații care făceau sex zilnic își îmbunătățeau calitatea spermei. Cei cu probleme de fertilitate evitau astfel problemele genetice care îi împiedicau să devină taţi.

Dacă faci sex de trei ori pe săptămână... nu mai ai probleme cardiace. Cuplurile care făceau sex de cel puțin două ori pe săptămâna nu erau la fel de predispuse la un atac de cord că acelea care se limitau la o partidă de sex pe lună.

Dacă faci sex frecvent... scapi de stres și de kilogramele în plus. Numeroase studii au arătat că femeile care fac sex cu o anumită regularitate sunt mai puțin stresate și își mențin tensiunea arterială în limite normale. În plus, în timpul unei partide de sex pasionale, poți să arzi până la 200 calorii (în jumătate de oră).


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE