5 femei care știu să tapeze bărbații de bani. Zodiile care "iubesc până la ultimul leu"

Saturday, 18 January 2020, 13:36 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Nativele acestor semne zodiacale pot da adevărate lecții novicelor, despre cum poți obține bani de la un bărbat, fără prea multe eforturi.

Femeile Taur sunt magneți pentru bani

Nu este un secret că zodia Taurului are o slăbiciune pentru tot ce este material și pământesc. Femeia Taur este înnebunită după confort, își dorește bijuterii scumpe și să aibă un cont nelimitat în bancă, pentru a cheltui grămezi de bani în magazine, saloane și restaurante. Ideal este, însă, ca banii să nu fie obținuți cu sudoarea frunții, mai degrabă cu vorbe dulci și cu farmecul personal. 

Dar femeile Taur nu se mulțumesc cu bărbați care stau temporar lângă ele și le fac hatârurile o perioadă. Ele trebuie să pună mâna pe comoară definitv, astfel încât nimic să nu stea în calea dorințelor lor dezlănțuite. Iar cel mai simplu mod în care pot face acest lucru este... căsătoria! Iată de ce Tăuroaicele vor face tot posibilul să găsească un bărbat cu posibilități financiare și gata de însurătoare. Dacă este naiv și gata să le pice în plasă, cu atât mai bine. Sentimentele joacă și ele un rol important, dar nu-i așa că dragostea este mai puternică, atunci când vine însoțită de o zestre considerabilă? Iar pentru că ne-am emancipat, cel care trebuie să aducă zestrea este bărbatul. Citește continuarea.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri