Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP. În ce domeniu te poţi îmbogăţi în funcţie de zodie

Saturday, 18 January 2014, 20:07 Sursă: REALITATEA.NET

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu te dai niciodată bătută, aşa că nu te vei lăsa până nu vei avea propria ta afacere. Cât de mică ar fi, un magazin alimentar, o firmă de organizare a evenimentelor speciale, poate fi un pas important în iniţierea ta ca om de afaceri. Trebuie să ai răbdare din punct de vedere financiar, nimeni nu scoate profit din prima.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vrei să fii specială şi să faci lucruri atipice, aşa că originalitatea te poate duce pe culmile succesului. Poţi încerca o carieră în modă, arhitectură sau orice are legătură cu arta. Poate fi la început o pasiune, dar după ce te faci cunoscută, brand-ul îţi va aduce mulţi bani în buzunare.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Eşti miloasă şi foarte sensibilă, aşa că ai putea să te faci remarcată într-un domeniu în care poţi ajuta oamenii. Fie că vei fi psiholog, asistent social, doctor sau terapeut, succesul va fi garantat. Este foarte important să îi ajuţi pe ceilalţi în aceeaşi măsură în care te ajuţi pe tine. Vei fi răsplătită pe măsură.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cu multă ambiţie şi perseverenţă, vei reuşi în cele din urmă să răzbeşti în viaţă. Trebuie să te axezi pe ceea ce îţi place, adică să comanzi oamenii. Odată ce ocupi această funcţie, fiind propriul tău şef, înseamnă că banii îţi vor umple buzunarele. Eşti un bun organizator şi gândeşti practic, aşa că vei reuşi să trasezi liniile corecte.

Citeşte restul zodiilor pe Eva.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri