Articolele din categoria HOROSCOP:

Sursa foto: Pixabay
Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie
Acțiunile unei persoane vorbesc întotdeauna mai tare decât oricare dintre cuvintele sale. Nu crezi? Însă, ce ne facem în acele cazuri în care comportamentul cuiva este greu de descifrat? Bărbații au obiceiul de a transmite “semnale mixte” femeilor pe care le plac pentru că pur și simplu nu știu cum să se exprime nici verbal și nici prin gesturi. Tocmai de aceea, pentru femei devine foarte dificil să înțeleagă cu adevărat ce ar putea simți potenții lor iubiți pentru ele.
Sursa foto: Pixabay
Cum știi că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie
Sufletul pereche, un vis al tuturor îndrăgostiților... O veche legendă spune că la începuturi oamenii erau androgini, apoi cele două părți s-au separat, iar sufletul s-a rupt în două. De atunci, ne aflăm într-o eternă căutare, pentru a reface întregul și a ne domoli dorul. Sufletul pereche este oglinda noastră, persoana care ne împlinește și după care tânjim toată viața. Puterile atracției universale, ale afinității profunde, guvernate de Venus, zeitatea iubirii, ne aduc aproape de sufletul nostru pereche. Dar trebuie să ne păstrăm atenți, cu mintea și inima treze, pentru a recunoaște ființa care ne este menită de la începuturile Universului.
Sursa foto: Pixabay
Portretul femeii cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui
Nu este un secret faptul că unii bărbați au tendința de a face un pas în spate atunci când vine vorba despre legăminte pe viață. Ei se sperie ușor de angajamente și de ideea de a face compromisuri mari, însă atunci când cunosc femeia pe care și-au dorit-o dintotdeauna, uită de aceste frici și se pregătesc ușor, ușor să meargă spre altar. Bărbații sunt de părere că, alături de femeia potrivită, căsnicia nu mai este o povară, ci o frumoasă aventură.
Horoscop chinezesc. Anul Iepurelui de Apă
Horoscop chinezesc. Anul Iepurelui de Apă - luna în care toate zodiile vor avea numai de câștigat
Iepurele este un animal temător, așa că zodiile vor simți frica la fiecare pas, mai ales că vor avea parte de schimbări bruște, suișuri și coborâșuri dese, dar și probleme financiare. Doar cei puternici și care știu să își controleze emoțiile vor face față evenimentelor neașteptate. Nimic grav nu se va întâmpla, dar orice lucru nou poate da peste cap viața semnelor zodiacale.
Sursa foto: Pixabay
Cum îți dai seama că dragostea dintre voi este adevărată în funcție de zodie
Cu toții avem nevoie de dragoste, dar credințele noastre legate de acest sentiment minunat sunt atât de diferite! Unii consideră că iubirea adevărată apare doar în povești, alții sunt convinși că există suflete pereche și legături karmice care fac ca dragostea să fie eternă.  În realitate, iubirea este o extensie a propriei ființe și fiecare persoană atrage acel tip de sentimente care corespund Sinelui său profund. 
Femeie
HOROSCOP FEMININ. Cât de rele sunt femeile în funcție de zodie: semnul zodiacal care e gata să te sărute și, în același timp, să-ți pună pistolul la tâmplă
Sigur nu știai asta! Cât de rele sunt femeile în funcție de zodie? Există o vorba din străbuni care spune că „femeile sunt rele”, dovedită de multe ori. Să fim sincere, este clar că o femeie poate fi cu adevărat malițioasă dacă are un motiv destul de puternic sau dacă îi face plăcere. Însă nu toate femeile sunt rele în egală măsură.