Articolele din categoria HOROSCOP:

Cum te înșală un bărbat în funcție de zodie
Cum te înșală un bărbat în funcție de zodie
Să fii înșelată este, cu siguranță, unul dintre cele mai îngrozitoare și dureroase lucruri care ți se pot întâmpla într-o relație de iubire. Este cu atât mai sfâșietor cu cât tu nu te aștepți câtuși de puțin la asta din partea partenerului de viață. "Dacă nu te simți fericit și împlinit într-o relație, pune-i punct" - din teorie cu toții știm asta. Din păcate, oamenii de știință spun că infidelitatea face parte din natura omului. Aproape toți o facem, la un moment dat, măcar o data în viață. 
Ce vor bărbații, în funcție de zodia lor
Fata bună sau fata rea? Ce vor bărbații, în funcție de zodia lor
Gândurile bărbaţilor se pot dovedi a fi foarte greu de citit, de aceea femeile nu pot să le facă întotdeauna pe plac şi nici nu reuşesc să îşi dea seama ce vor partenerii lor. Deși se spune că în capul unei femei este un total haos, nici genul masculin nu se poate lăuda cu faptul că ştie mereu ce vrea. Astrele intervin şi în această situaţie cu câteva detalii despre fiecare zodie în parte, care definesc aşteptările pe care un bărbat le are de la o femeie.
Cenușăreasa zodiacului. Femeia pe care o așteaptă un destin măreț
Cenușăreasa zodiacului. Femeia pe care o așteaptă un destin măreț - are lumea la picioare
Toată lumea cunoaște povestea incredibilă a Cenușăresei, o fată chinuită de mama și de surorile ei vitrege, dar căreia norocul îi surâde în cele din urmă. Nu întotdeauna astfel de povești rămân în foile unei cărți, ci se întâlnesc și în realitate. Poate că pare greu de crezut, dar Cenușăreasa trăiește printre noi și poate fi recunoscută după semnul zodiacal sub influența căruia s-a născut.