Articolele din categoria HOROSCOP:

Vladimir Putin (Profimedia) Exclusiv
Ce spun cifrele destinului lui VLADIMIR PUTIN. Numerologul Corina Stratulat, analiză în exclusivitate la Realitatea Plus
2022 este un an extrem de complet din puncte de vedere numerologic, care a separat răul de bine și le-a scos la suprafață, iar președintele rus Vladimir Putin este personajul central. Într-o analiză în exclusivitate la Realitatea Plus, numerologul Corina Stratulat l-a evaluat pe liderul de la Kremlin, pornind de la cifrele datei de naștere. Așadar, ce ne spun cifrele despre cel controversat lider planetar?
Cele mai inimoase zodii: bune ca pâinea caldă! Horosocpul oamenilor buni de puși la rană
Cele mai inimoase zodii: bune ca pâinea caldă! Horosocpul oamenilor buni de puși la rană
Atunci când s-a împărțit bunătatea, Universul a fost mult mai generos cu șase dintre zodii. Ele sunt sufletiste, corecte și blânde și este minunat să le ai în viața ta. Atunci când vine vorba de empatie și de compătimire ne dau clasă tuturor, însă nu se vor mândri niciodată cu acest lucru. Sunt gata oricând să sară în ajutor și să se sacrifice pentru ce-i dragi. Sentimentele lor sunt mult mai profunde cât cele ale altor zodii, iar asta nu înseamnă decât că ele divinizează iubirea. Vor să transforme lumea într-un tocmai bun și să se asigure că suferința va dispărea pe vecie.
Triada toxică din horoscop: cele 3 zodii care îți distrug iremediabil viitorul / Foto: Profi Media
Triada toxică din horoscop: cele 3 zodii care îți distrug iremediabil viitorul
Cele 3 zodii care îți distrug iremediabil viața - Relația cu oamenii din jurul nostru reprezintă un aspect foarte important. Cu cât suntem mai nervoase, mai puse pe ceartă sau mai dușmănoase, cu atât parcă lucrurile din viața noastră nu ies cum ne-am propus. Când vine vorba de prieteni, lucrurile devin și mai sensibile. Prietenii buni sunt parte din noi, sunt oamenii pe care contăm la orice oră și sprijinul nostru când ne aflăm în impas.