Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 30 noiembrie 2018

Friday, 30 November 2018, 09:19 Sursă: REALITATEA.NET

O zi cu veşti bune, cadouri şi La mulţi ani de Sfântul Andrei sărbătoriţilor zilei.

(SĂGETĂTOR)
Lucruri pe care le-aţi dorit de mult se-ntâmplă, apare sau reapare cineva pe cre-l doriţi în viaţa voastră şi o să puteţi fi fericiţi.

(CAPRICORN)
Se observă un beneficiu de imagine, şi unul financiar pentru munca depusă în ultima vreme şi o să puteţi prelungi un contract să aveţi în continuare bani.

(VĂRSĂTOR)
Poate plecaţi de azi pe undeva, că se poate să fie onomastica voastră, sau e altcineva la care ţineţi şi vreţi să petreceţi o zi, două împreună.

(PEŞTI)
E cineva care vă iubeşte şi vrea să ştie dacă-i împărtăşiţi sentimentele, c-ar fi dispus să facă mari sacrificii pentru voi, numai să-i daţi voie.

(BERBEC)
Aveţi unde pleca şi cu cine, dac-aveti treabă pe-acasă vă poate suplini cineva şi să vă odihniţi, să vă distraţi sau să le-mbinati pe cele două.

(TAUR)
Găsiţi voi cea mai ingenioasă variantă de relaş afectiv, poate vă puneţi creativitatea la bătaie şi faceţi nişte lucruri pe care să vi le admire cei din jur.

(GEMENI)
Se poate să vă consultaţi cu nişte oameni de afaceri în privinţa unei colaborări şi să picaţi de acord, măcar de luni încolo, dacă nu azi.

(RAC)
Poate faceţi o trataţie de ziua cuiva de nume, din familie şi or să se simtă toţi bine, e un prilej să vă reuniţi şi să vedeţi cum puteţi pune umărul la sărbătorile viitoare.

(LEU)
O să luaţi nişte bani şi dacă n-aveţi nici lucruri obligatorii de cumpărat poate daţi o fugă într-o staţiune turistică să vă bucuraţi de peisaje, de linişte, de atmosferă.

(FECIOARĂ)
Vreţi să-i faceţi cuiva o surpriză plăcută şi preparaţi ceva special, să se simtă şi că e sărbătoare mare şi e de marcat momentul

(BALANŢA)
Vine o răsplată pentru bună purtare, fidelitate, conştiinciozitate, pentru calităţile pe care le-aveţi şi deci n-aţi făcut nimic forţat - cineva o să vă recompenseze.

(SCORPION)
Puteţi face rost de bani dintr-o sursă particulară, poate şi coechipierul de viaţă câştiga ceva în plus şi contul bancar devine mai concistent.

Sursa: ProTV


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri