Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suspectul reţinut la Stockholm nu era un fanatic religios. Ce dezvăluiri a făcut o apropiată

Saturday, 08 April 2017, 19:41 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a declarat că a fost contactată în urmă cu câţiva ani de o cunoştinţă care îl ştia şi pe bărbatul de 39 de ani arestat vineri.

''Noi, uzbecii, ne ajutăm reciproc. Bărbatul l-a întrebat pe un prieten de-al său dacă îmi poate trimite un e-mail şi eu am fost de acord'', a spus ea, care a mărturisit că ultima dată a avut legătură cu suspectul în vara anului 2016.

Femeia l-a descris pe suspect drept un ''bărbat de familie obişnuit'' care dorea să câştige bani în Suedia şi lucra în construcţii. Soţia şi copiii săi nu trăiesc în Suedia.

''Nu pot înţelege cum cineva ar dori să ucidă oameni nevinovaţi; este groaznic. Nu am văzut vreun semn că el ar fi extremist sau că i-ar păsa de religie. Dimpotrivă, el petrecea şi bea alcool, la fel cum fac mulţi uzbeci în Suedia'', a adăugat femeia.

Un atac terorist a avut loc, vineri, în Stockhol, după ce un camion a intrat violent în mulţime. În urma acestui atac 4 persoane au murti şi alte 15 au fost rănite, printre care şi un român.

Autorităţile suedeze au arestat doi bărbaţi, dintre care un un cetățean din Uzbekistan în vârstă de 39 de ani, care s-ar fi declarat un adept ISIS.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN