Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul Ungariei, în vizită electorală în Ținutul Secuiesc

Thursday, 02 May 2019, 16:43 Sursă: REALITATEA.NET

Societatea comercială UBM Feed România a anunțat joi că, pe data de 10 mai, vineri, va avea loc în prezența primului ministru al Ungariei, Viktor Orban, inaugurarea uzinei de amestecare/prelucrare a furajelor construită de societate în localitatea Sânpaul din județul Mureș.

UBM Feed (aflat în proprietatea grupului UBM, East Group și Oprea Avicom) este investiția cea mai importantă în domeniul agrar din România realizată cu capital din Ungaria, realizată în regiune în localitatea aflată la 20 de km de Târgu Mureș.

Potrivit datelor comunicate de firma în cauză, ca urmare a investiției care totalizează 15 milioane de EUR, s-a realizat cea mai mare uzină de amestecare/prelucrare a furajelor din România (nu este un producător al integrării sale).

Potrivit surselor cotidianului Kronika, înainte de această inaugurare, Viktor Orban va face o vizită la Cluj Napoca, unde va avea o întâlnire cu reprezentanții, conducătorii cultelor istorice maghiare.

Pe data de 9 mai, joi, primul ministru al Ungariei va participa la Summitul UE de la Sibiu.

Ulterior, potrivit informațiilor cotidianului Kronika, Viktor Orban se va deplasa și în Ținutul Secuiesc, unde va vizita comuna natală a președintelui UDMR Kelemen Hunor, localitatea Cârța.

De altfel, Kelemen Hunor a declarat la începutul lunii aprilie a anului curent faptul că, au căzut de acord cu premierul Viktor Orban ca acesta să întreprindă o vizită în Transilvania în luna mai, ca parte a campaniei electorale comune a organizațiilor membre a PPE.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN