Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oameni obişnuiţi l-au primit la masă pe fondatorul Facebook

Tuesday, 02 May 2017, 11:59 Sursă: REALITATEA.NET

Cu doar 15 minute înainte ca masa să înceapă, Daniel Moore nu avea nicio idee cine o să intre pe uşă, relatează BBC. Bărbatul a fost selectat de echipa lui Mark Zuckerberg pentru o întâlnire cu acesta, dar lui nu i s-a spus cine va veni în casa sa. Tot ce ştia era că va avea ca oaspete un „foarte puternic filantrop din California, iar 90% din americani îi folosesc produsul“, scrie Mediafax.ro.
 
De cealată parte Zuckerberg se afla în Ohio ca parte a campaniei sale de-ai înţelege pe democraţii americani care au votat cu Donald Trump, candidatul republican. În ianuarie 2017, Zuckerberg a anunţat că va vizita toate cele 50 de state pentru a-i cunoaşte mai bine pe americani. 
Daniel Moore este unul din americanii care au votat cu Trump, după ce a votat de două ori pentru Barack Obama. Pe profilul său personal de Facebook, americanul a potat o fotografie cu CEO-ul, însoţită de următorul mesaj: „Îţi mulţumesc mult că ai trecut pe la noi Mark. Eşti un om de ispravă. Mulţumesc pentru că eşti tu şi pentru tot ce faci“.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN