Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kadîrov: Hodorkovski a devenit "inamicul tuturor musulmanilor" după sprijinului adus Charlie Hebdo

Thursday, 08 January 2015, 23:46 Sursă: Mediafax

"Prin acţiunile sale stupide, Hodorkovski şi-a pus o cruce pe viitorul său. El s-a transformat în inamicul tuturor musulmanilor din lume şi, prin urmare, în inamicul meu personal", a scris pe contul său de Instagram Ramzan Kadîrov, aflat la conducerea Ceceniei, o mică republică musulmană din Caucazul rus.

"Sunt sigur că în scumpa sa Elveţie există mii de cetăţeni care respectă legea şi care îi vor cere socoteală", a adăugat el.

Mihail Hodorkovski, care trăieşte în exil în Elveţia după ce a stat aproape zece ani în închisoare în Rusia, a făcut apel, miercuri, la publicarea de caricaturi cu profetul Mahomed în semn de sprijin faţă de publicaţia satirică franceză Charlie Habdo, al cărei sediu din Paris a fost vizat în aceeaşi zi de un atac însoţit de strigătul "Allah Akbar!". Douăsprezece persoane au fost ucise în acest atac.

"Dacă jurnaliştii formează o comunitate demnă, atunci de mâine nu ar trebui să apară publicaţii fără caricaturi cu profetul", a scris Hodorkovski pe contul său de Twitter.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN