Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

EXIT POLL

Concurs bizar pe Facebook: premiul, o pușcă semiautomată

Tuesday, 21 June 2016, 23:17 Sursă: REALITATEA.NET

Evers a anunţat concursul la o săptămână după ce un bărbat înarmat a ucis 49 de persoane într-un club gay din Orlando, folosind o armă similară.

“În condiţiile în care incidentele teroriste sunt în creştere, atât în ţară, cât şi în străinătate, apărarea drepturilor noastre constituţionale nu a fost niciodată mai importantă. Cu tot ceea ce se întâmplă în lume în prezent, nu  am fost niciodată mai convins de importanţa celui de Al Doilea Amendament pentru apărarea patriei noastre”, a scris politicianul pe Facebook.

Puşca de asalt AR-15, construită pe comandă şi aparent un model de colecţie, va fi oferită aleator unei persoane care a dat like şi share paginii de Facebook a lui Evers sau care s-a înscris pe site-ul său.

În cursă se poate înscrie orice adult din districtul Panhandle din Florida, unde candidează politicianul.

Câştigătorul va fi selectat pe 4 iulie şi va primi arma abia după ce îi va fi verificat cazierul.

Evers, membru al Partidului Republican, a făcut parte din legislativul din Florida din 2011 şi din Senat în ultimii şase ani. El candidează în prezent pentru fotoliul de membru al Camerei Reprezentanţilor eliberat de Jeff Miller.

Puşti semitautomate de tip AR-15 au folosite în atacurile armate din Orlando, dar şi din Aurora, Colorado, Newtown (Connecticut) şi San Bernardino.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN