Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodii de femei care vor îmbătrâni frumos. Ce norocoase!

Thursday, 07 April 2016, 17:40 Sursă: REALITATEA.NET

Există patru semne din zodiac care vor ajunge să trăiască ultimii ani din viață cu demnitate, înțelepciune, cinste și chiar veselie.

Berbec

Pe cât de agitat și încăpățânat este Berbecul în tinerețe, pe atât de blând va ajunge la bătrânețe. Femeia Berbec, în special, este nehotărâtă, rebelă în perioada de început a vieții, însă se va transforma într-o bătrânică jovială, calmă, pusă pe șotii, care va face orice pentru a-și bucura nepoții. Senectutea vine cu o serie de avantaje pentru această zodie, pentru că nu va deveni doar mai înțeleaptă, ci și mai dornică de a face cât mai multe lucruri: va pleca în croaziere în jurul lumii, își va ajuta copiii cât de mult va putea și va avea o viață liniștită alături de partener.

Rac

Reprezentanta zodiei Rac va trăi cu aceeași dezinvoltură anii bătrâneții, așa cum a făcut-o și în tinerețe. După vârsta de 40 de ani, nativa din Rac va ajunge să realizeze importanța unei diete sănătoase și a sportului. Va renunța la vicii, va face controale periodice la medic, va adopta un regim alimentar bogat în vitamine, unele dintre ele vor renunța la carne. La bătrânețe, femeile Rac devin foarte organizate și ajung să nu-și arate vârsta din buletin. Va stârni invidia prietenelor de aceeași vârstă, mai ales că nimeni nu ar ghici cât are ea, de fapt, în buletin, scrie unica.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL