Zodia care îți va frânge inima. Horoscopul decepțiilor în dragoste

Thursday, 20 June 2019, 09:06, Sursă: REALITATEA.NET

Nu toate relațiile sunt făcute să dureze și nu toți oamenii pe care îi vei întâlni în această viață te vor lăsa doar cu amintiri plăcute. Unele despărțiri pot fi destul de dureroase, deoarece rămânem cu foarte multe semne de întrebare, dar și cu dezamăgiri.

Adaugă părerea ta

Deși ai crede că cei care îți frâng inima fac acest lucru intenționat, se pare trăsăturile zodiei joacă un rol important. Așadar, o persoană poate să îți frângă inima din cauza motivațiilor ce țin de astre și din motive care nu au nicio legătură cu tine. Ești curioasă care este nativul ce te va dezamăgi în această viață? Află mai jos!

Berbec - Taur

Taurul îți va frânge inima atunci când schimbarea îl va speria teribil. Nu este deloc greșit să îți dorești ca această relație să progreseze și să treceți la un alt nivel. Totuși, pentru Taur este destul de inconfortabil. Acesta are nevoie de timp pentru a se adapta și îi place să rămână în același punct. Taurul îți va frânge inima deoarece te va lăsa să aștepți până va fi pregătit, ceea ce va necesita multă răbdare, îndoială și clipe de nefericire pentru tine.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Alte articole din: Ultimele Stiri