Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Virgil Popescu: ”Vom suplimenta schema granturilor pentru capital de lucru, iar programul Electric Up va începe în două săptămâni”

Friday, 30 October 2020, 16:26 Sursă: Realitatea.NET

 ”Da, vom suplimenta schema doi a granturilor pentru capital de lucru în aşa fel încât aproape toţi întreprinzătorii care au aplicat să beneficieze de acest capital de lucru. Este nevoie de infuzie de bani în economie. Poate nu a fost cea mai bună schemă, nu poate mulţumi pe aproape toată lumea, dar vrem ca aproape toţi care depus să beneficieze de aceşti bani. Ministrul Fondurilor Europene a promis că va găsi aceşti bani. În cursul lunii noiembrie vrem să facem plăţile pentru antreprenori. Banii se vor primi online de la bănci.  

Ministrul Economiei a adăugat că programul Electric Up va începe în două săptămâni.

”IMM-urile sunt un pilon important ai economiei româneşti. O să aveţi în două săptămâni programul Electric Up, de care aveţi nevoie, prin care puteţi lua un grant de 100.000 de euro maxim, puteţi instala 100 de KW la dumneavoastră, pe acoperişul halei dumneavoastră. Poate că nu sunt suficienţi, dar 100 kW este maximum pe care legislaţia română îl permite în momentul de faţă pentru a nu avea nevoie de autorizaţie şi ne dorim să acceseze acest program cât mai mulţi întreprinzători români”, a mai spus Virgil Popescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL