VIDEO Vladimir Putin face glume pe seama lui Donald Trump

Monday, 13 January 2020, 15:50 Sursă: Mediafax

Autor: Realitatea.NET

Donald Trump este din ce în ce mai des ținta glumelor liderilor mondiali. Vladimir Putin a fost filmat în timpul vizitei sale în Siria, săptămâna trecută, în timp ce glumea cu Bashar al-Assad pe seama lui Donald Trump. Este a doua oară în ultima lună în care liderul de la Casa Albă devine subiect de glume și de bârfe „la nivel înalt”.

 

O înregistrare publicată pe contul de Twitter al unui jurnalist rus, apropiat Kremlinului, şi difuzată de televiziunea de stat din Rusia surprinde momentul în care liderul rus, aflat la Damasc, poartă un dialog cu dictatorul sirian Bashar al-Assad.

În imagini, Putin se află într-o biserică creştină iar Bashar al-Assad îi povesteşte că Apostolul Pavel a călătorit la Damasc pentru a-i prinde şi persecuta pe creştini înainte de a fi convertit la creştinism. Potrivit cărţilor bisericeşti, minunea s-a produs pe un drum în apropiere de Damasc, unde Iisus Hristos i-a apărut în faţă iar persecutorul Saul a devenit Apostolul Pavel.

„Dacă Trump ajunge pe drumul acesta, totul va reveni la normal cu el” glumeşte al-Assad. „Totul se va rezolva. Invită-l! Va veni” este replica lui Putin. Când Bashar al-Assad îi spune că este pregătit să-l cheme în Siria pe Trump, Putin îi transmite că ”Va veni!”.

Patriarhul Ioan al X-lea al Bisericii Antiohiei începe să râdă la discuţia celor doi. 

Vezi Momentul în care Vladimir Putin și Bashar al-Assad glumesc pe seama lui Donald Trump:

În urmă cu peste o lună, Trump a fost ironizat de patru dintre aliații Statelor Unite.

Liderii din patru state membre NATO au fost surprinşi bârfindu-l pe Donald Trump, la recepţia organizată pe 3 decembrie 2019, la Palatul Buckingham, găzduită de regina Elisabeta a II-a.

Intervenţiile lungi ale liderului de la Casa Albă în faţa camerelor de filmat sunt criticate de remierul canadian Justin Trudeau critică în faţa lui Mark Rutte, premierul Olandei, Boris Johnson, premierul Marii Britanii, şi Emmanuel Macron, preşedintele Franţei.

„A întârziat pentru că a stat 40 de minute în plus la conferinţa de presă“, comentează Trudeau, neștiind că este înregistrat.

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN