Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viața amoroasă secretă a zodiilor. Horoscopul amanților perfecți

Sunday, 15 September 2019, 23:35 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Cheia comportamentului sau este impulsivitatea. Daca se intampina rezistenta, in fanteziile lui sexuale se incapataneaza. Reactioneaza intolerant. Sa nu incerci sa-l duci de nas. Ce-i promiti trebuie sa respecti. Cine nu vrea sa se culce cu el, mai bine sa ramana acasa, in fata televizorului. Cu el te poti juca si cine nu este dispus sa participe la jocurile despre care a citit numai in carti, sa ramana, la fel, acasa sa tricoteze. Femeia care vrea sa-i trezeasca instinctele sexuale trebuie sa aiba fantezie nelimitata. Nu-l intereseaza urmarile, daca vrea sa obtina o femeie, o ia.

Este de asteptat ca va prelua el conducerea. Asculta sfaturile celorlalti, dar le aplica dupa propriul sau gust. Trebuie sa te astepti mereu la treburi neasteptate din partea lui. Animalicul sau, neinfranatul din el se desfasoara cu placere in tot ce este socant si nepermis. Din punct de vedere spiritual, raman mereu tineri. Pozitia lor trebuie sa fie cea dominanta.

Taur

Ii place sa faca dragoste. El savureaza si din multe privinte este amantul ideal. Este sensibil si intelege sentimentele partenerei sale. Este omul care ia startul singur. La barbatul taur, sexualitatea se trezeste de timpuriu si doreste sa traiasca sexual cat mai intens. … Orice femeie este interesanta pentru el. Deoarece are o fire practica, gaseste moduri pentru a satisface o femeie.

Nu are prea multa fantezie in dragoste deci nu trebuie condus in anumite capitole ale iubirii. El se multumeste cu ceva practic, verificat si nu va dezamagi. Unii oameni cred ca acest om este in sex cam simplu, dar ii place un lucru direct, fara complicatii. Si de multe ori un barbat taur topeste si un iceberg pentru ca are ceva in plus fata de altii: “rezistenta”. Ceea ce ii lipseste in fantezie egaleaza cu rezistenta.

Citeste continuarea pe femeia.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL