Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPS... UPS a livrat din greșeală o dronă militară unui civil

Wednesday, 07 May 2014, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

Desigur, nu valoarea dronei este importantă în această discuție, ci faptul că respectivul utilizator a comandat o bancă de ridicat greutăți de pe un website de vânzări online și a primit ca bonus un al doilea pachet.

Mai interesant este faptul că, odată ce a realizat că în al doilea pachet se află o dronă militară PUMA, a anunțat serviciul de curierat UPS, de unde i s-a răspuns că o poate păstra, întrucât greșeala nu le aparține. Utilizatorii forumului Reddit au fost destul de rapizi în a-i răspunde că păstrarea acestei drone constituie o contravenție federală și că cel mai bun lucru ar fi să o returneze proprietarului de drept, NOAA Aircraft Operation Center din Florida, în cazul de față.

Drona nu era complet echipată, modulul de comandă pentru aceasta lipsind cu desăvârșire, probabil pentru că era ambalat separat. O dronă PUMA are o autonomie de aproximativ 2 ore și o distanță de operare de 22 kilometri, și deține ca echipare standard o cameră militară cu infraroșu, precum și o mulțime de senzori speciali. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL