UPDATE Elena Udrea a confirmat! Este în România. "Am intrat prin vama Giurgiu". Imagini senzaționale

Sunday, 07 July 2019, 20:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Elena Udrea nu a vorbit cu presa, după cum www.realitatea.net a informat azi la prânz, ci a ales să comunice prin intermediul Facebook: "Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. [...] Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul". CITEŞTE AICI DETALII!

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat şi el: "Pot să spun că probabil a ales cea mai rapidă cale de a se întoarce. Dacă a găsit o cursă mai rapidă către altă locație, cu mașina, probabil a ales acea cursă. Ca să nu rămână mult timp în aeroport”.

Potrivit apărătorului lui Udrea, fostul ministru al Turismului nu mai are niciun dosar care i-ar putea pune în pericol libertatea.

UPDATE Realitatea TV a surprins imagini cu iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, împreună cu fetița, la fereastra casei din Corbeanca. VEZI AICI VIDEO!

UPDATE Conform Realitatea TV, Elena Udrea s-ar afla la Corbeanca, în casa iubitului ei. CLICK AICI PENTRU VIDEO!

UPDATE Apropiații Elenei Udrea au susținut pentru site-ul realitatea.net că aceasta este foarte obosită după drumul parcurs până în România și că fostul ministru al Turismului nu va face, momentan, nicio declarație.

UPDATE Potrivit Realitatea TV, Elena Udrea ar fi ajuns în România. 

UPDATE Conform informaţiilor realitatea.net, Elena Udrea ar fi aterizat la Frankfurt. 

De asemenea, potrivit informatiilor site-ului Realitatea, se pare ca Elena Udrea va veni in Romania, un anunt oficial urmand a fi facut ulterior.

UPDATE Mediafax a confirmat faptul că Elena Udrea a plecat din Costa Rica şi s-a îndreptat spre Europa și a notat faptul că omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a declarat că, acum câteva zile, Elena Udrea şi-ar fi informat apropiaţii din Costa Rica cu privire la o plecare spre Europa, dar spre Londra. Tăbăcaru a adăugat că, în urma celor mai noi informații, apărute astăzi, Elena Udrea și-a schimbat planul inițial.

"Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra și să se întoarcă în Costa Rica. Faptul că poza a surprins-o împreună cu mama și copilul mă face să cred că și-a schimbat planul pe care îl avea acum 2-3 zile", a menționat Tăbăcaru, apropiat al fostului ministru al Turismului.

------------------

Ştirea iniţială

Elena Udrea s-a urcat în avion alături de mama sa și de fiica ei de doar câteva luni, potrivit Antenei 3, care mai susține că Elena Udrea s-ar afla deja în Europa.

VEZI IMAGINILE CU ELENA UDREA ÎN AVION ÎN GALERIA FOTO!

Ce se întâmplă dacă Elena Udrea vine în România

Dacă destinația Elenei Udrea este România, atunci aceasta ar putea pierde posibilitatea de a lua acel azil politic pentru care a depus actele, deoarece nu are voie să se întoarcă în țară cât timp durează procedurile, conform Antenei 3. Prin urmare, nu poate fi o certitudine faptul că fostul ministru al Turismului revine în România.

Zilele trecute, iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, spunea că cei doi își doresc să facă în așa fel încât să vină în România și să își boteze fetița, pentru că acest eveniment nu a avut încă loc.

Elena Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica.

Câteva luni mai târziu, în iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Patru luni mai târziu, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica.

.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri