Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unul dintre cele mai populare podcasturi de pe Youtube se mută pe o altă platformă digitală. Vezi ce afacere a încheiat Joe Rogan

Wednesday, 20 May 2020, 18:48 Sursă: Realitatea.NET

 "Rămâne un show liber, va fi exact la fel. Este vorba doar despre licenţiere, Spotify nu va avea un control asupra procesului de creaţie", a spus Rogan, citat și de Mediafax.

Realizatorul american și-a lansat proiectul denumit The Joe Rogan Experience în 2009 şi a adunat sute de milioane de vizualizări până acum pe Youtube. Doar în 2019, podcastul său a fost downlodat de 190 de milioane de ori pe lună.

Rogan are 8.42 milioane urmăritori pe YouTube, unde va renunţa să mai posteze videouri după ce contractul cu Spotify va începe. Unul dintre epsioadele cele mai controversate din show a venit în 2018, când Joe Rogan și Elon Musk (CEO-ul Tesla) au fumat iarbă în timpul podcastului. Printre temele dezbătute constant de Rogan în podcast se numără artele marțiale, inteligența artificială, neuroștiințele, dar și extinderea virusului corona (în ultimele luni).


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-20 22:16:06
Radu Brener

Baronii PSD au numit directori de spitale iar baronii PSD precum Aurel Cornea si-a facut milionari in € ginerele Florică cu programe microsoft piratate pentru școli.

Alte articole din: ACTUAL