Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr din Alba Iulia s-a apucat să adune melci din incinta unei instituții! Ce a pățit

Tuesday, 26 April 2016, 13:39 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat transmis de către Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Alba, tânărul a fost observat în incinta grădinii unei instituții publice din zona Cetății Alba Carolina. Crezând inițial că acesta a intrat cu intenția de a sustrage bunuri materiale, conducerea unității a solicitat intervenția forțelor de ordine, iar un echipaj de jandarmerie a acționat de urgență și l-a prins pe intrus, scrie Agerpres.

Tânărul le-a relatat jandarmilor că motivul pentru care a pătruns ilegal în perimetrul semnalizat corespunzător nu a fost acela de a fura, ci de a aduna melci.

"Conform propriilor spuse, dorea de mult să-i gătească prietenei o delicatesă culinară, iar când a trecut pe lângă gardul respectivei instituții și a văzut melcii i-a venit ideea să prepare o rețetă bazată pe aceștia. Drept urmare, a sărit gardul cu intenția de a-i culege, dar a fost oprit de jandarmi înainte de a-și pune în aplicare planul", menționează sursa citată.

Jandarmii i-au explicat tânărului că fapta sa constituie contravenție și, în conformitate cu prevederile legale, pentru "pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile ( ... ) instituțiilor publice" a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL