Un sexolog explică ce spun trăsăturile tale faciale despre viaţa ta sexuală

Monday, 16 July 2018, 16:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Sexologul Tracey Cox a dezvăluit  trăsăturile faciale dezvăluie multe despre viața sexualăIată despre ce este vorba și ce spun acestea despre tine.

Sprâncenele - Persoanele cu sprâncene scurte au simțul umorului, însă sunt lipsite de pasiune. Sprâncele groase indică o deschidere sexuală.

Ochii - Cei cu ochii deschiși la culoare caută mereu noi provocări și sunt predispuși la infidelitate. Ochii închiși la culoare trădează o persoană pasională care adoră sexul. Cei cu ochii albaștri și verzi sunt creativi în pat. Cei cu ochii căprui adoră aventură în pat.

Buzele - Persoanele cu buze mari sunt senzuale și dau totul în pat. O gură mică reprezintă loialitate și devotament. Dacă buza de sus e mai mare, ai o pasiune puternică. Buza de jos mai mică denotă plăcerea pentru experiențe noi. Dacă buzele sub subțiri, apetitul sexual este mic, scrie girly.ro.

Nas - Un nas cârn indică o persoană romantică și tradiționalistă. Persoanele cu nasul plat sau mic adoră sexul și sunt extraordinare în pat. Nasul borcănat indică senzualitate. Persoanele cu nasul mare sunt pasionale.

Urechi - Persoanele cu lobi mici au o poftă sexuală uriașă. Persoanele cu urechi mari sunt amante pasionale.

Pungile de sub ochi - Dacă sunt mici și puțin umflate, înseamnă că ești mereu gata de sex. Cercuri mai groase și mai pronunțate reprezintă persoanele care se gândesc mult la viață lor sexuală și care adoră să experimenteze.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri