Un recidivist eliberat condiționat a violat o femeie din Galați

Tuesday, 21 May 2019, 07:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O gălăţeancă a fost bătută şi violată de un recidivist eliberat condiţionat, care mai avea de executat 248 de zile de închisoare.

Recidivistul Valentin-Marius Floştură a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în stare de arest preventiv, potrivit Realitatea de Galati.

El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de viol, conducere a unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, în seara de 22 martie 2019, în jurul orei 20.30, „inculpatul a profitat de faptul că persoana vătămată A.G. dorea să se deplaseze într-o zona mărginaşă a municipiului Galaţi şi a ademenit-o în autoturismul personal, sub pretextul de a o conduce la destinaţie".

Inculpatul şi-a condus maşina în zona fostului C.A.P. de la Fileşti, pe un drum de pietriş, necirculat. A obligat-o pe femeie să coboare din autoturism şi a dus-o în dreptul unor clădiri abandonate, „exercitând acte de violenţă asupra ei pentru a o determina să întreţină un raport sexual oral".

În urma anchetei s-a mai stabilit că bărbatul a condus un autoturism marca Volkswagen Polo neînmatriculat în circulaţie şi având aplicate plăcuţe cu un număr fals de înmatriculare, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL