Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Atenție, șoferi! Un nou semn de circulație ar putea să apară în România. Iată ce reprezintă

Wednesday, 27 May 2015, 10:40 Sursă: REALITATEA.NET

Edilul a spus că doreşte acest nou indicator rutier întrucât în special în zonele de agrement ale municipiului, cum este Strada Platoul Corneşti, şoferii circulă cu viteze foarte mari, „punând în pericol atât pietonii, cât şi copiii din propriile maşini”.

E un semn de circulaţie prin care îi rog pe târgumureşeni să fie mai toleranţi în trafic. Femei cu copii în spate în maşini, nelegaţi, fără nicio siguranţă, coborând ca nebunii pe un deal pe care limita de viteză este de 40 km/h. De regulă merg cu copilaşii la Platoul Corneşti. La intersecţie se înjură, nu îi lasă unii pe ceilalţi să treacă. O să rog Poliţia să mă sprijine. Voi folosi un semn cu cedează trecerea, cu verde şi galben. Nu e semn de circulaţie, e un semn local. Le voi pune în zone în care să le aducă un pic de siguranţă şi de apreciere din partea celuilalt”, a arătat, potrivit Agerpres, Dorin Florea.

Acesta este al doilea indicator rutier local lansat de Dorin Florea, după cel amplasat în oraş în urmă cu un an, un like negru pe fond galben, cu texul ‘Fii generos!’, care îi îndeamnă pe şoferii care circulă pe drumurile cu prioritate în intersecţiile nesemaforizate să permită intrarea în intersecţii şi celor de pe drumurile fără prioritate.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL