Un musical face istorie, în Manchester: în două ore s-au vândut bilete de 2 MILIOANE de lire

Tuesday, 04 April 2017, 23:56, Sursă: REALITATEA.NET

Un musical dedicat grupului Take That a devenit spectacolul cu cele mai rapide vânzări de bilete din istoria teatrului britanic, informează contactmusic.com. Acest musical, intitulat ”The Band”, va avea premiera în oraşul Manchester pe 8 septembrie şi a generat încasări de 2 milioane de lire sterline în primele două ore după punerea în vânzare a biletelor.

Adaugă părerea ta

Potrivit The Sun, producţia teatrală a generat cele mai mari încasări obţinute un spectacol de teatru din Marea Britanie în prima zi după punerea în vânzare a biletelor. Acest record a fost stabilit la puţin timp după ce Howard Donald a dezvăluit în presa britanică faptul că Jason Orange ar putea să revină în orice moment în grupul Take That.
 
Jason Orange, în vârstă de 46 de ani, a părăsit formaţia în anul 2014, însă foştii lui colegi, Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald, au spus că au sperat întotdeauna ca el să revină în trupă într-o bună zi.
 
Gary, Mark şi Owen s-au implicat foartye mult în producţia musicalului ”The Band”, iar foştii lor colegi Jason Orange şi Robbie Williams sunt producători executivi ai show-ului.
 
Grupul Take That a fost înfiinţat la începutul anilor 1990, în Manchester (Anglia). Din componenţa sa făceau parte Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange şi Robbie Williams. În 1995, Robbie Williams a anunţat că părăseşte trupa, iar un an mai târziu grupul s-a dizolvat, pentru a se reuni în 2006, fără Robbie Williams. Jason Orange a părăsit grupul în 2014. Cu şapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii '90, fiind premiat, între altele, cu opt Brit Awards.