Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un militar va prelua conducerea Spitalului Județean Sibiu. Și Direcția de Sănătate Publică este condusă tot de un medic din armată

Friday, 20 November 2020, 16:24 Sursă: agerpres

Autor: Iulian Budusan

„Vă informăm că prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, începând de astăzi, 20.11.2020, domnul lt.col. Vlase Constantin Marinel, Şef Ambulatoriu la Spitalul Militar de Urgenţă Aristide Serfioti Galaţi se numeşte în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. pe o perioadă de cel mult 30 de zile”, precizează un comunicat de presă al CJ Sibiu.

Constantin Vlase preia spitalul sibian, după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din funcţia de manager.

Şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu este condusă de un medic militar, colonelul Daniel Chelcea, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu.

Judeţul Sibiu se situează pe primul loc în România, cu o rată de infectare de 8,9 la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când a înregistrat 9,06 la mia de locuitori, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. În municipiul Sibiu rata de infectare comunicată vineri de către Instituţia Prefectului este de 13,45 la mia de locuitori. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL