Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un britanic care pedalează în jurul lumii a rămas fără bicicletă. Ghici în ce ţară i-a fost furată?

Wednesday, 17 October 2018, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Marţi, în cea de-a 103-a zi a tentativei sale de a deveni cea mai tânără persoană care pedalează în jurul lumii, Charlie Condell, în vârstă de 18 ani, s-a trezit într-un hostel din localitatea Townsville şi a constatat că preţioasa lui bicicletă a dispărut, la fel şi paşaportul, accesoriile de campare şi echipamentul pentru ciclism.

Charlie Condell a declarat că după 11.000 de kilometri se ataşase foarte mult de bicicleta sa Cervelo vopsită în negru şi verde, pe care o numise Colin, iar poliţia din statul Queensland a făcut un anunţ public - un gest rar pentru această instituţie - prin care a solicitat înapoierea vehicului.

''Încercarea lui de a doborî un record nu poate fi realizată fără ca el să se reunească cu bicicleta sa'', a notat poliţia într-o declaraţie publicată miercuri.

''Bicicleta înseamnă mult pentru mine'', a declarat Charlie Condell pentru postul naţional public ABC. ''Ştiu că e doar o bicicletă şi că poate fi luată oricând alta, însă acea bicicletă a trecut prin multe suferinţe şi mi-a oferit, totodată, numeroase experienţe uimitoare. Am primit atât de multe mesaje, multe persoane şi-au oferit ajutorul, locuri în care să stau şi mi-au fost oferite, de asemenea, câteva biciclete'', a adăugat tânărul britanic.

Charlie Condell a traversat Europa, Orientul Mijlociu, India, Asia de Sud-Est şi plănuieşte să pedaleze pe coasta estică a Australiei înainte de a ajunge în Noua Zeelandă şi Statele Unite.

Britanicul speră să termine această călătorie insolită înainte de data de 20 martie, când va avansa în vârstă, depăşind astfel recordul stabilit un alt britanic în vârstă de 19 ani.

Sursa: agerpres.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL