Bolnav psihic care a evadat de la Spitalul din Săpoca a fost găsit spânzurat!

Monday, 16 December 2019, 13:09 Sursă: Realitatea de Buzau

Autor: Realitatea.NET

Tânărul de 23 de ani din Prahova, care a evadat de la Secţia Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca, a fost găsit spânzurat, luni după-amiază, în pădurea din apropierea localităţii Unguriu, din judeţul Buzău.

UPDATE Potrivit Poliţiei, tânărul a fost descoperit spânzurat de un copac de poliţiştii, jandarmii şi câinii de urmă care erau mobilizaţi în căutarea lui.

El plecase din spitalul Ojasca, secţie exterioară a Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, în jurul orei 10.00.

Personalul unităţii medicale l-ar fi observat când escalada gardul spitalului, însă nu l-au putut prinde şi au anunţat Poliţia.

Bărbatul era internat după ce, în octombrie, şi-a rănit prin înjunghiere mama şi tatăl.

 
Știrea inițială. Polițiștii efectuează investigații și, împreună cu jandarmi, desfășoară activități de căutare a bărbatului, scrie Realitatea de Buzău.

IPJ BUZĂU: „Sfătuim persoanele care văd persoana căutată sa nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscută ca având comportament agresiv. Persoanele care dețin informații utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”

La același spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.

Polițiștii buzoieni au fost sesizați că un bolnav cu afecțiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat în Secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, a fugit, conform Realitatea de Buzău.

Bărbatul are o înălțime de 1,70 m, greutate de 65 kg.

Când a fugit acesta purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru și fes de culoare neagră.

Polițiștii și jandarmii buzoieni îl caută și sfătuiesc persoanele care îl văd pe tânăr să nu se apropie de aceasta, întrucât este agresiv.

La același spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL