Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un bărbat a plătit 2.000 de lei pentru a-și bea cafeaua în liniște, departe de soție

Wednesday, 08 April 2020, 22:47 Sursă: Realitatea.NET

Sătul de certurile cu soția, tânărul de 32 de ani a plecat pe jos, în această dimineață, în celalaltă parte a orașului pentru a-și bea cafeaua.

Din nefericire pentru el, clipele de liniște l-au costat 2.000 de lei, după ce s-a întâlnit pe drum cu un echipaj al Jandarmieriei.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!", se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Române.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL