Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Dosarul "Caracal" bate pasul pe loc

Friday, 24 July 2020, 08:31 Sursă: Realitatea PLUS

19 ore le-a luat polițiștilor și procurorilor să intre în casa groazei, în care si-ar fi găsit sfârșitul și Luiza, cealaltă victimă a lui Dincă. A fost însă, mult, mult prea târziu. Drama a fost posibilă din cauza bâlbelor, imcompetenței și delăsării și autorităților și a dovedit, din nou, câte lacune are statul român atunci când trebuie să își salveze cetățenii.

Din satul Alexandrei, Gheorghe Dincă a venit în Caracal, chiar lângă liceul Teoretic Mihai Viteazu, acolo unde învăța tânăra de 15 ani. Camerele de supraveghere din zonă au surprins mașina lui Dincă staționând în fața liceului verme de 20 de minute. În acest timp, el ar fi imobilizat-o pe tânără și de aici ar fi dus-o acasă la el.

"Veniți repede, vă rog!", sunt cuvintele pe care Alexandra le-a spus polițiștilor într-unul dintre mesajele transmise la 112, număr la care fata a sunat de trei ori, însă apelurile care ar fi trebuit să-i conducă pe salvatori la ea s-au dovedit a fi în zadar. Răspunsul de la celălalt capăt al firului a fost unul mai mult decât șocant: "Nu mai ține linia ocupată" - este răspunsul primit de Alexandra.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL