Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Umilință maximă pentru Viorica Dăncilă și Ecaterina Andronescu

Thursday, 21 February 2019, 18:18 Sursă: REALITATEA.NET

Laurențiu Leoreanu a atacat-o pe Viorica Dăncilă folosindu-se de Ecaterina Andronescu, despre care a afirmat că, dacă ar ști să rezolve problemele ministerului Educaţiei, şcoala românească nu ar mai scoate "Dăncile" sau "Dăncili".

"Nu există un plan al ministerului pentru dotarea corespunzătoare a şcolilor profesionale, situaţie gravă, mai ales în contextul în care această opţiune şi aşa nu este deloc atractivă pentru elevi. Sistemul este foarte birocratizat, profesorii sunt chinuiţi cu întocmirea de tot felul de materiale ineficiente, în loc să fie lăsaţi să se preocupe de actul didactic propriu-zis.

Fac un apel public adresat doamnei Ecaterina Andronescu: în loc să adreseze pretenţii absurde profesorilor şi să le piardă vremea cu scrisori goale de conţinut, mai bine ar gestiona aceste problemele de bază ale sistemului.

Ar fi singura soluţie pentru a ne asigura, pe viitor, că şcoala românească nu va scoate “Dăncili” şi “Dăncile”", a spus vicepreşedintele PNL, potrivit evz.ro.

Citește și: Ecaterina Andronescu, anunț important despre viitorul învățământului românesc. Interviu exclusiv realitatea.net

.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL