Ultima fiţă: Să deşurubezi capacul unei sticle dintr-o lovitură de picior

Sunday, 14 July 2019, 14:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Nici măcar USR nu s-a prins încă de faptul că poate scoate un folos de imagine din ultima nebuneala care a cuprins netul. Israelienii le-au luat-o înainte. Un editorial de Lelia Munteanu.

"Care e ultima fiţă? Să deşurubezi capacul unei sticle dintr-o lovitură de picior. (La Bottle-Cap Challenge nu cred că s-ar deda, de pildă, un profesionist de talia lui Băse).

În Israel, tonul l-a dat Yair Lapid, unul dintre fondatorii partidului Albastru şi Alb (culorile steagului naţional), însă deşurubând tacticos dopul, cu mesajul: "De ce să ne complicăm? Mergeţi în septembrie la vot şi puneţi ştampila pe Albastru şi Alb, ca să schimbăm guvernarea!"

Neînfricatul Ehud Barak, la cei 77 de ani, a fost mai iscusit: a deşurubat capacul nu cu piciorul, ci cu un dos de palmă, a înhăţat sticla apoi deschisă şi, cu privirea lui de adolescent pus pe şotii, i-a oferit-o competitorului său politic, spunând: "Bibi, bea ceva. Relaxează-te. Abia am început!".

A încercat şi Bibi o replică. Era într-un interviu, când a fost întrebat dacă primeşte provocarea lui Barak. A scos din buzunar o sticluţă de spray nazal şi, tacticos, i-a desfăcut dopul cu aceeaşi mână, zicând: "Cred că am demonstrat că pot". E clar că se simte mai în largul său pe terenul ambuscadelor politice".

Continuarea pe Gandul.infoAdaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA