UDMR vrea anticipate, dar dă jos Guvernul dacă se aleg primarii în două tururi

Saturday, 18 January 2020, 21:35 Sursă: realitatea.net, UDMR

Autor: Realitatea.NET

 

UDMR: Susținem alegerile anticipate, parlamentare, dar înaintea celor locale

UDMR susține organizarea alegerilor anticipate în 14 iunie, cu o săptămână înaintea celor locale, au anunțat reprezentanții Uniunii, în cadrul CRU, care a avut loc sâmbătă la Cluj-Napoca.

UDMR consideră că alegerile anticipate sunt necesare pentru că țara are nevoie de o guvernare stabilă.

Susținem alegerile anticipate! Acest pas este necesar deoarece actualul Guvern nu are majoritate în Parlament și poate guverna prin Ordonanțe de Urgență și asumarea răspunderii. Nu este în interesul nimănui. Este nevoie de o guvernare stabilă. Alegerile parlamentare anticipate nu numai că oferă țării o jumătate de an de câștig, ci și oportunitatea de a începe să ne dezvoltăm fără întârziere, deoarece din 2012 suntem într-o continuă criză guvernamentală, 9 guverne s-au perindat la conducerea țării de la căderea Guvernului Ungureanu. (...) Ar trebui să avem alegeri parlamentare, anticipate, în 14 iunie, iar alegeri locale în 21 iunie.”, au transmis reprezentanții UDMR într-un comunicat de presă.

UDMR NU sprijină alegerea primarilor în 2 tururi și va dărâma Guvernul dacă o va face

UDMR nu se va alia cu Partidul Social Democrat, dar va colabora cu toți cei care sunt împotriva introducerii alegerii primarilor în două tururi. Vom vota moțiunea de cenzură împotriva acestui Guvern, care nu a reușit să-și respecte promisiunea și se pregătește să modifice legea electorală prin asumarea răspunderii. Prin introducerea alegerii primarilor în două tururi putem pierde până la 15-20 la sută dintre primarii noștri, ceea ce nu este în interesul comunității noastre!”, se mai spune în comunicat.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-19 13:00:51
marian

Cum se scrie corect; USR, PNL , PD ?

Alte articole din: POLITICĂ