Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Twitter a șters o postare a lui Trump, după o reclamație din partea formației Linkin Park

Sunday, 19 July 2020, 07:59 Sursă: Realitatea.net

Twitter a eliminat videoclipul în care e folosită una dintre cele mai cunoscute piese Linkin Park, "In the End". Reclamația a venit din partea companiei de management a trupei rock.

Fanii formației au fost și ei revoltați, pentru că incidentul vine cu doar o zi înainte de comemorarea morții lui Chester Bennington, un adversar declarat al lui Donald Trump. Într-o postare făcută cu câteva luni înainte de moarte, artistul îl considera pe liderul de la Casa Albă un pericol mai mare, pentru Statele Unite, decât terorismul.Imagine

Nu este pentru prima dată când președintele Donald Trump sau echipa lui de campanie folosesc piesele unor artiști renumiți, fără să le ceară consimțământul.

La sfârșitul lunii iunie presa americană a publicat chiar o listă cu 20 de artiști renumiți care nu doresc ca muica lor să se facă auzită în clipuri sau la mitingurile de campanie ale lui Donald Trump. Pe listă se află veterani precum Rollling Stones sau Elton John sau nume mari actuale, precum Rhianna, Pharrell și Adele. 

Casa Albă nu a comentat deocamdată incidentul, notează Reuters. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL