Tren DERAIAT în judeţul Hunedoara. Este al cincilea accident din ultimele două săptămâni

Thursday, 14 March 2019, 11:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Traficul feroviar între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc se desfăşoară joi doar pe firul I, din cauza deraierii de câte un boghiu a 5 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă, informează CFR SA.

"Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici - Giurgiu Nord. La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria. Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă", precizează sursa citată.

Este al cincilea incident de acest fel în ultimele două săptămâni. Doar pe data de 2 martie, trei trenuri au deraiat.

Locomotiva unui tren care circula între Braşov şi Mediaş a deraiat de trei osii între staţiile Augustin - Racoş, pe firul I.

De asemenea, locomotiva unui tren rapid care circula pe relaţia Braşov - Curtici a deraiat, sâmbătă, în zona staţiei Săvârşin, din judeţul Arad, fără a se înregistra victime sau pagube materiale importante, însă traficul feroviar este blocat.

Al treilea incident de acest fel a avut loc la intrare în Depotul București. O locomotivă a deraiat pe singura linie care face legătura între Depoul București și Gara de Nord.

Pe 8 martie, un vagon din compunerea unui tren pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coşbuc. 


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL