Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei moduri prin care poţi să afli dacă iubitul tău este pregătit de însurătoare

Sunday, 27 July 2014, 12:03 Sursă: REALITATEA.NET

Intrebarea “Oare el vrea sa se insoare?” nu se refera neaparat la viitorul apropiat, ci pur si simplu la felul in care el priveste insuratoare. Orice femeie intr-o relatie de cuplu vrea sa stie daca barbatul de langa ea are planuri de casatorie, macar in viitor usor indepartata, daca accepta ideea de casnicie sau ii repugna total.

Pentru a afla daca el este pregatit de insuratoare, o femeie trebuie sa actioneze subtil, caci o intrebare directa i-ar putea da barbatului un atac de panica, luandu-l prea pe nepregatite.

Iata 3 moduri eficiente pentru a afla daca iubitul tau este pregatit de insuratoare!

Adu in discutie casatoria altora

Daca sunteti impreuna de ceva vreme, cu siguranta ati asistat sau vi s-a adus la cunostinta de nunta vreunui prieten, coleg de munca sau veche cunostinta. Acesta este un punct bun de plecare. “Nunta lui X cu Y a fost exagerata. Au cheltuit o avere doar pe cocarde” – iata un simplu comentariu cu care poti incepe conversatia cu partenerul pentru a-i afla pozitia vizavi de insuratoare. “Inteleg ca vrei sa fie totul ok, dar chiar nu poti multumi pe toata lumea. Ca sa nu mai vorbim ca, pana una alta, este nunta ta, nu a altora, asadar trebuie sa iasa cum vrei tu” – o continuare a comentariilor pe marginea nuntii lui X cu Y. Dar comentariile nu trebuie neaparat sa fie de rau, ci si de bine, atata timp cat nu dai in dragalasenii pe care barbatii le-ar putea considera stupide, precum “Vaaaaaaai, ce servetele draguuute au avut la nunta, cu numele lor, cu inimioare cu tot”. Astfel de comentarii facute de femei ar trebui pastrate cel mult in grupul de prietene. Asadar, pentru a aflat ce parere are iubitul tau despre casatorie in general, porneste o discutie lejera despre nunta altor persoane. Cu siguranta va avea una doua de comentat si el!

 

Citeşte mai mult pe lyla.ro.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL