Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gestul lui Grindeanu i-a lăsat mască pe toţi experţii. "A fost o revelaţie"

Thursday, 15 June 2017, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

"Pentru mine a fost o revelaţie. Domnul Grindeanu, când a intrat în viaţa publică, lega foarte greu cuvintele, de multe ori şi silabele într-un cuvânt, avea nesiguranţă, avea un exces de mişcare care încerca să compenseze emoţia extraordinară şi nesiguranţa. Astă seară am văzut un on stăpân pe el, sigur de adevărul pe care îl reprezintă, cu o comunicare verbală, non-verbală şi paraverbală fără cusur, care ştia să întinde mâinile, să ocupe locul în spaţiu - asta înseamnă că transmiţi putere şi siguranţă. A răspuns prompt, a avut replica la el, a replicat chiar cu umor, fără să denatureze mesajul. A ştiut să reitereze mesajele-cheie ale intervenţiei sale. Aşa se face. În sfârşit văd şi eu un om politic pregătit, nu ştiu cine l-a pregătit, ca profesor în ştiinţele comunicării are respectul meu", a explicat profesorul Dumitru Borţun în emisiunea "Jocuri de Putere" de miercuri seara.

Dumitru Borţun crede că liderul PSD s-a temut că Sorin Grindeanu poate să ajungă în scurt timp să aibă o statură politică mai mare decât a lui însuşi.

"Trebuie să recunosc că, vorba profesorului Borţun, pare că se naşte un politician. Nu credeam în noaptea de 31 ianuarie că voi ajunge să-l aplaud pe Grindeanu", a declarat şi realizatorul Realitatea TV Rareş Bogdan.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL