Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie la Iaşi. Femeie înjunghiată în gât, în plină stradă!

Wednesday, 01 May 2019, 18:05 Sursă: REALITATEA.NET

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au precizat că o femeie care se afla pe strada respectivă, în fața unei case de amanet, a fost înjunghiată în zona gâtului de către un individ de etnie rromă.

Oamenii legii au fost anunțați prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112 despre producerea incidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar și unul de Poliție. Deocamdată nu se cunosc motivele atacului violent, iar anchetatorii verifică imaginile de pe camerele video din zonă, pentru a identifica autorul și a-l aduce în fața legii.

În urma incidentului, victima a fost transportată de urgență la Spitalul “Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru primirea de îngrijiri medicale de specialitate, scrie realitateadeiasi.net.

Din câte se pare, suspectul a fost identificat și reținut de oamenii legii. Surse apropiate anchetei susțin că individul a fost dus la audieri la Secția I de Poliție.

Martorii au afirmat că suspectul și victima (care au aproximativ 30 de ani) se cunoșteau, aceasta din urmă fiind o prietenă de-a mamei lui. În plus, din câte se pare, suspectul ar avea afecțiuni psihice.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL