Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TRAGEDIE după Crăciun. Bărbat din Vaslui, în stare gravă. A fost ÎMPUŞCAT la vânătoare, de un coleg

Saturday, 27 December 2014, 16:09 Sursă: Mediafax

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii vasluieni, bărbatul ar fi fost împuşcat din greşeală în gamba piciorului drept de un alt vânător, în timp ce acesta încerca să doboare un mistreţ, la o partidă legală de vânătoare organizată pe fondul de la Bursuci, transmite corespondentul MediafaxX.

În fapt, cei doi vânători se aflau pe acelaşi aliniament în momentul în care animalul s-a interpus între aceştia, fără ca să fi fost împuşcat.

Imediat după ce a fost rănit, unul din cei 15 bărbaţi care participau la partida de vânătoare a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

"Până la sosirea ambulanţei, vânătorii au transportat persoana împuşcată până la un magazin din satul Bursuci, în condiţiile în care autosanitara nu putea ajunge acolo unde a avut loc incidentul din cauza terenului accidentat. După stabilizarea sa, victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde urma să fie supusă unei intervenţii chirurgicale”, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax medicul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Poliţiştii vasluieni din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au început o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

Pe numele vânătorului care şi-a rănit colegul, un bărbat de 47 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Acesta este al doilea incident la vânătoare petrecut în ultima lună în judeţul Vaslui, după ce un gonaş a fost împuşcat mortal de un vânător în condiţii asemănătoare, după ce bărbatul a tras cu puşca tot spre un mistreţ.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL