Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Top 4 zodii încăpăţânate: îţi vor scoate peri albi!

Monday, 27 July 2015, 16:44 Sursă: REALITATEA.NET

Zodii încăpăţânate: nu te pune cu ele!

4. Scorpion (semn de Apă)

Şi Scorpionul se numără printre cele mai încăpăţânate zodii, însă nici nu se compară cu deţinătorii primelor trei locuri. Indiferent că este vorba de planul personal, de cel financiar ori profesional, atunci când i se pune pată pe ceva, nu o mai scoate nimeni.

Nativii sunt determinaţi atunci când vine vorba de atingerea scopurilor şi nu se lasă uşor traşi înapoi de ceilalţi. Ei se implică mult atunci când este vorba despre ceva important în viaţă lor, devenind chiar obsedaţi de ideea respectivă. Pe de o parte, această caracteristică are efecte pozitive, însă, pe de altă parte, are unele dezastruoase. Imaginează-ţi că un reprezentant al zodiei Scorpion nu ştie să renunţe la un anumit lucru, chiar dacă i se cere în repetate rânduri.

3. Vărsător (semn de Aer)

Un alt semn zodiacal care nu cunoaşte sensul expresiei „a lasă de la sine" este şi Vărsătorul. Cu cât îi spui să renunţe la un anumit lucru, cu atât se încăpăţânează mai rău în acea privinţa. Nu ar mai lipsi prea mult până să îţi apară câteva fire de par alb în urmă duelurilor verbale.

Deşi pare o persoană blândă şi timidă la prima vedere, după ce îl cunoşti mai bine, descoperi că lucrurile stau altfel. Nonconformismul de care da dovadă acest nativ îl va scoate din pepeni şi pe cel mai calm om de pe pământ în cele din urmă, aşa că nu te va condamnă nimeni dacă vei ajunge să îi spui câteva vorbe usturătoare.

2. Leu (semn de Foc)

Leii nu sunt recunoscuţi doar pentru că au foarte multă încredere în ei, ci şi pentru că se numără printre cele mai încăpăţânate zodii din horoscop. Nici atunci când ţin mult la o persoană nu renunţă la ideile lor. Aşa că nu are sens să te străduieşti să îi îndupleci în vreun fel. Nu vei reuşi altceva decât să te oboseşti psihic în încercarea de a le deschide mintea şi spre alte soluţii.

Dacă ei sunt atacaţi dur de către cei din jur sunt în stare să se trasnforme într-o fiară. Nu degeaba semnul lor zodiacal poartă denumirea regelui junglei. Aroganţă de care vor da dovadă în discuţiile cu persoanele respective va fi întocmai precum o otravă concentrată. Dacă nu te simţi în stare să rezişti, nu îţi recomandăm să te încurci cu ei.

1. Taur (semn de Pământ)

De departe cel mai încăpăţânat semn zodiacal al horoscopului este Taurul. Cei care cunosc cel puţin o persoană născută sub influenţă acestei zodii ştiu despre ce vorbim. Ei au o personalitate puternică, aşa că nu te aştepta să renunţe cu uşurinţă la principiile lor de viaţă, iar faptul că sunt firi tradiţionaliste nu ajută deloc în acest caz.

Atunci când li se pune ceva în cap nimic şi nimeni nu va reuşi să îi facă să îşi schimbe direcţia. Mai degrabă încearcă să îi calmezi şi să încerci să abordezi situaţia printr-o altă metodă, însă nu apela niciodată la şantaj emoţional pentru că va fi mai rău că la început.

Nu uita care sunt cele mai incapatante zodii, ci salvează acest ghid astrologic drept unul de supravieţuire în preajma căpoşilor. Inspiră adânc şi expiră uşor atunci când intri în contact cu aceste semne zodiacale.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL